KAYGANA |
Malzemeler;
•2 yumurta
•2 su bardağı süt
•2 su bardağı un
•1 çay kaşığı tuz
•1 sap yeşil soğan
•Bir tutam maydanoz
•Bir tutam dereotu
•Sıvıyağ
Yapılışı;
1•Yumurtayı sütle birlikte çırpın.
2•İçine un ve tuzunu ilave edip pürüzsüz bir hale gelene kadar çırpın.
3•Yeşillikleri ince doğrayıp içine koyun ve karıştırın.
4•Tavaya her seferinde bir tatlı kaşığı sıvıyağ koyup bir kepçe kaygana hamurundan koyup tavaya yayın.
5•Arkalı önlü kızartın.
AFİYET OLSUN...
Nefis tam benlik bir yiyecek bu elinize sağlık sevgiler
YanıtlaSilÇok teşekkür ederim Özgen Hanım beğenmenize sevindim.
SilBu yorum yazar tarafından silindi.
SilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSil