26 Mart 2018 Pazartesi

PATATESLİ FASULYE TURŞUSU KAVURMASI

PATATESLİ FASULYE TURŞUSU KAVURMASI

Malzemeler;
•Bir kase fasulye turşusu
•2 orta boy patates
•2 tane kuru soğan
•1 tatlı kaşığı biber tuzu ya da salça
•1 çay bardağına yakın sıvıyağ
•Pulbiber

Yapılışı;
•Patatesi haşlayın.
•Soğanı doğrayıp kavurun.
•İçine varsa bibertuzu yoksa salça koyup •kavurmaya devam edin.
•Soğanın üzerine önce doğranmış fasulye
turşusunu koyup iki üç dakika kavurun.
•Ardından haşlayıp doğradığınız patatesi ve pulbiberi ilave ederek iki üç dakika daha kavurarak ocaktan alın.
•Not: Turşunuz çok tuzlu ya da ekşiyse sıcak suda bekletin.

AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder