KOLAY TRUFFLE |
2 Su bardağı ufalanmış kakaolu kek
1 Çay bardağı ceviz
1 Su bardağından az eksik süt
1 Çay bardağı damla çikolata
Yarım çay kaşığı tarçın
Üzeri için;
Hindistan cevizi
Fındık
Süslemek için;
İki renkli glazür çikolata
YAPILIŞI
1- Ufalanmış keki kaseye koyup üzerine ceviz, damla çikolata ve tarçını koyun.
2- Yavaş yavaş süt ilavesiyle hepsini birden yoğurun.
3- Normal bir kurabiye hamuru kıvamında olacak.
4- Trufflardan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartarak yuvarlatın.
5- İstediğiniz pasta süslerini kullanarak her tarafına bulayın.
6- Glazür çikolata paketini sıcak suyun içine koyarak erimesini bekleyin.
7- Son olarak trufflerın üzerine gelişi güzel glazür çikolata sıkarak süsleyin.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder