1 Mayıs 2014 Perşembe

ÇİKOLATA KAPLI FINDIKLI KURABİYE

ÇİKOLATA KAPLI  FINDIKLI KURABİYE


MALZEMELER
1 Paket margarin
1 Çay bardağı sıvı yağ
1 Yumurta
1 Su bardağı nişasta
1 Su bardağı pudra şekeri
1 Paket kabartma tozu
1 Paket vanilya
Aldığı kadar un

Üzeri için,
4 Yemek kaşığı fındık kreması(saralle, nutella vb...)
1 Tatlı kaşığı tereyağ
1 Su bardağı fındık

YAPILIŞI
1- Hamur malzemelerinin hepsiyle ele yapışmayan bir hamur yoğurun
2- İstediğiniz büyüklükye yuvarklar yaparak yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralayın.
3- 170 derecede pişirin.
4- Fındık kremasını tereyağla birlikte benmari usulü eritin.
5- Soğuyan kurabiyeleri fındık kremasına batırıp sonra fındığa batırın
6- Kolay ve şık kurabiyeleriniz servise hazır.

AFİYET OLSUN...













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder