30 Ocak 2014 Perşembe

PAÇANGA BÖREĞİ

PAÇANGA BÖREĞİ

MALZEMELER
-2 Tane yufka
-100 g sucuk yada pastırma
- 1 Su bardağı kaşar rendesi
- 2 Tane domates
-2 Tane yeşil biber
- Bir tutam maydanoz
-Kızartmak için sıvı yağ

YAPILIŞI
1- Domates, biber, maydanoz küçük küçük doğranır,
2- İçine sucuk  ve kaşar rendelenir ve karıştırılır,
3- Her bir yufka sekiz  üçgen parçaya bölünür,
4- Yufkaların geniş tarafına kaşıkla bolca iç harç konulup sarılır,
5- Kızgın yağda arkalı önlü kızartılır,
6- Fazla yağını alması için havlu kağıt serilmiş tabağa alınır,
7- Sıcak servis yapılır,

AFİYET OLSUN...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder